کیش قارچ و ژامبون
به گزارش وبلاگ دیجی سافت، این صبحانه را باید از یک شب قبل آماده کنید و صبح 10 دقیقه در فر گرم و سپس میل کنید.

- زمان تهیه: 40 دقیقه
- زمان پخت: 50 دقیقه
- زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
- تعداد: 6 نفر
مواد لازم
- 213 گرم خمیر پای
- 4 ورق ژامبون
- 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
- ¾ پیمانه پنیر موزارلا
- 1/4 پیمانه پیازچه خرد شده
- دو قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه
- دو عدد تخم مرغ
- 225 گرم خامه ترش
طرز تهیه
1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را در قالب قرار دهید روی آن فویل بپیچید و 8 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید. دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید.
2- در یک تابه بزرگ ژامبون ها را روی حرارت میانه تفت دهید تا برشته شوند. قارچ ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند.
3- ژامبون ها را خرد و پیازچه و آویشن را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه میانه تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. مخلوط ژامبون و پنیر را با هم مخلوط کنید. سپس روی خمیر بریزید.
4- کیش را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی گردد. سپس آن را 2 تا 24 ساعت خنک کنید.
5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید و 10 دقیقه کیش را گرم کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 363
- چربی: 27 گرم
- کلسترول: 114 میلی گرم
- کربوهیدرات: 20 گرم
- فیبر: 20 گرم
- پروتئین: 30 گرم
- سدیم: 353 میلی گرم
- پتاسیم: 204 میلی گرم
- کلسیم: 172 میلی گرم
- آهن: 1 میلی گرم