کیش قارچ و ژامبون

به گزارش وبلاگ دیجی سافت، این صبحانه را باید از یک شب قبل آماده کنید و صبح 10 دقیقه در فر گرم و سپس میل کنید.

کیش قارچ و ژامبون
  • زمان تهیه: 40 دقیقه
  • زمان پخت: 50 دقیقه
  • زمان خنک شدن: 2 تا 24 ساعت
  • تعداد: 6 نفر

مواد لازم

  • 213 گرم خمیر پای
  • 4 ورق ژامبون
  • 1.5 پیمانه قارچ خرد شده
  • ¾ پیمانه پنیر موزارلا
  • 1/4 پیمانه پیازچه خرد شده
  • دو قاشق غذاخوری برگ آویشن تازه
  • دو عدد تخم مرغ
  • 225 گرم خامه ترش

طرز تهیه

1- فر را با دمای 450 درجه فارنهایت روشن کنید. خمیر پای را در قالب قرار دهید روی آن فویل بپیچید و 8 دقیقه بپزید. فویل را بردارید و 5 دقیقه دیگر بپزید. از فر خارج کنید و کنار بگذارید. دمای فر را به 375 درجه فارنهایت کاهش دهید.

2- در یک تابه بزرگ ژامبون ها را روی حرارت میانه تفت دهید تا برشته شوند. قارچ ها را تفت دهید تا برشته و طلایی شوند.

3- ژامبون ها را خرد و پیازچه و آویشن را با هم مخلوط کنید. در یک کاسه میانه تخم مرغ و خامه ترش را با هم مخلوط کنید. مخلوط ژامبون و پنیر را با هم مخلوط کنید. سپس روی خمیر بریزید.

4- کیش را به مدت 20 تا 30 دقیقه در فر قرار دهید تا طلایی گردد. سپس آن را 2 تا 24 ساعت خنک کنید.

5- فر را با دمای 350 درجه فارنهایت روشن کنید و 10 دقیقه کیش را گرم کنید.

ارزش غذایی

  • کالری: 363
  • چربی: 27 گرم
  • کلسترول: 114 میلی گرم
  • کربوهیدرات: 20 گرم
  • فیبر: 20 گرم
  • پروتئین: 30 گرم
  • سدیم: 353 میلی گرم
  • پتاسیم: 204 میلی گرم
  • کلسیم: 172 میلی گرم
  • آهن: 1 میلی گرم
منبع: فوت و فن

به "کیش قارچ و ژامبون" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "کیش قارچ و ژامبون"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید