5 نکته طلایی برای وا نرفتن کوکو سبزی

به گزارش وبلاگ دیجی سافت، کوکو سبزی یکی از انواع کوکوهای خوشمزه و بسیار محبوب ایرانی است و پخت آن احتیاج به رعایت بعضی نکات مهم دارد که در این مطلب به آن می پردازیم.

5 نکته طلایی برای وا نرفتن کوکو سبزی

وبلاگ دیجی سافت | کوکو یکی از غذا های خوشمزه و محبوب ایرانی هاست که در برنامه غذایی ما جایگاه ویژه ای دارد. تهیه کوکو معمولاً آسان است و زمان کمی برای طبخ احتیاج دارد؛ بعلاوه مواد تشکیل دهنده آن ساده و در دسترس است.

به گزارش وبلاگ دیجی سافت ، کوکو ها انواع متفاوتی دارند و بسیار متنوع هستند. برای مثال می توان به کوکو سبزی، کوکو سیب زمینی، کوکو مرغ، کوکو لوبیا سبز، کوکوی سبزیجات، کوکوی بادمجان، کوکوی کدو و... اشاره نمود که نشان دهنده تنوع این غذاست. کوکو سبزی یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین کوکو های ایرانی است که به شکل ها و روش های مختلف تهیه می گردد و روش پخت بسیار آسانی دارد.

در ادامه این مطلب طرز تهیه کوکو سبزی ترد و خوشمزه همراه با ارئه نکات مهم برای جلوگیری از وا رفتن و ریز شدن کوکو سبزی تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.

مواد لازم برای تهیه کوکو سبزی

سبزی کوکویی خرد شده: 2 لیوان

تخم مرغ: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

زرشک: 2 قاشق غذاخوری

گردو خرد شده: 3 عدد

سیر رنده شده: 1 قاشق چای خوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به اندازه لازم

طرز تهیه کوکو سبزی

مرحله اول: سبزی را داخل یک کاسه مناسب بریزید؛ سپس پیاز رنده شده و سیر رنده شده را اضافه کنید و بعد تخم مرغ ها را اضافه کنید و حسابی هم بزنید تا تخم مرغ کف کند.

مرحله دوم: گردوی خرد شده و زرشک را همراه با نمک، فلفل و زردچوبه اضافه کنید و هم بزنید. ماهی تابه نچسب را روی اجاق گاز بگذارید و روغن بریزید تا داغ گردد؛ سپس مایه کوکو سبزی را داخل ماهی تابه بریزید و درب آن را ببندید. حرارت اجاق گاز را کم کنید و اجازه بدهید یک طرف کوکو سرخ گردد؛ سپس کوکو را برگردانید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد.

5 نکته طلایی برای وا نرفتن کوکو سبزی

1ـ برترین ترکیب سبزی برای تهیه سبزی کوکویی شامل 500 گرم تره، 300 گرم گشنیز، 200 گرم جعفری، سه شاخه شوید و دو بوته سیر تازه است.

2ـ وقتی تخم مرغ را به مایه کوکو سبزی اضافه کردید، با چنگال حسابی هم بزنید، به همان اندازه که تخم مرغ را برای کیک هم می زنید. در این صورت تخم مرغ کف می نماید و کوکوی شما پف دار و پوک می گردد.

3ـ اگر دوست دارید کوکو سبزی شما بیش از اندازه معمول پف کند، می توانید اندازه کمی بکینگ پودر به مایه کوکو اضافه کنید.

4ـ برای اینکه کوکو هنگام سرخ شدن وا نرود، حتما آب پیاز و سبزی را بگیرید و از ماهی تابه تفلون نچسب بهره ببرید.

5ـ بعد از اینکه کوکو را بگرداندید تا سمت دیگرش هم سرخ گردد، دیگر درب ماهی تابه را نگذارید و اجازه بدهید کوکو هوا بخورد.

منبع: فرادید

به "5 نکته طلایی برای وا نرفتن کوکو سبزی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "5 نکته طلایی برای وا نرفتن کوکو سبزی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید