طرز تهیه کباب قفقازی
به گزارش وبلاگ دیجی سافت، کباب قفقازی می تواند گزینه خیلی خوبی برای ناهار یک روز تعطیل باشد چرا که این کباب برای خوشمزه شدن به زمان احتیاج دارد و بیشتر زمان آن صرف طعم دار و مزه دار شدن کباب قفقازی در یخچال می گردد
به گزارش وبلاگ دیجی سافت به نقل از ایران کوک ، کباب ها جزو غذا های بسیار خوشمزه و لذیذ البته سالم در سراسر جهان هستند و همواره پر طرفدارند. فرقی نمیکند ماهی کبابی، مرغ کبابی و یا گوشت و جگر کبابی باشد.
مواد لازم کباب قفقازی
راسته یا فیله گوساله | 400 گرم |
سینه مرغ | 400 گرم |
ماست | 100گرم |
روغن زیتون | 4 قاشق غذاخوری |
پیاز | 2 عدد |
فلفل دلمه ای | 4 عدد |
کره | 50 گرم |
زعفران دم نموده | 1 قاشق غذاخوری |
طرز تهیه کباب قفقازه
- در اولین مرحله گوشت و مرغ خود را خرد کنید. اندازه آنها باید طوری باشد که گوشت و مرغ هم زمان بپزند نه آنقدری عظیم که داخل آنها هنگام کباب کردن خام باشد و نه آنقدری کوچک که زود بسوزند و خشک شوند. مربع های 2*2 اندازه مناسبی ایست.
- در ادامه باید سس کباب را آماده کنیم. در کاسه ای عظیم ماست، روغن زیتونو فلفل سیاه را با هم به خوبی مخلوط کنید. پیاز را خرد نموده و به مواد اضافه کنید.
- سپس تکه های گوشت و مرغ را داخل سس حسابی بغلتانید تا همه تکه ها به سس آغشته شوندحالا زمان آن رسیده تا استراحتی به گوشت و مرغ ها بدهید. روی کاسه را با نایلون و یا درب بپوشانید و اجازه دهید به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال بماند تا طعم مواد حسابی به خرد گوشت و مرغ برود.
- بعد از گذشتن زمان مورد نظر نوبت سیخ زدن گوشت ها و مرغ های کباب قفقازی است. در این مرحله فلفل دلمه ای ها و پیاز را درشت خرد کنید و در ادامه یک تکه گوشت و یک تکه مرغ و بعد از آنها یک تکه فلفل دلمه ای و پیاز را به ترتیب سیخ کنید و این مراحل را چند مرتبه تکرار کنید تا سیخ پر گردد.
- در ادامه کباب های قفقازی را روی ذغال قرار داده و کباب کنید. در آخرین مرحله و آخر کباب شدن کبابهای قفقازی مقداری نمک به آنها بپاشید. برای نرم تر شدن کباب های قفقازی تان هنگام کباب شدن آنها روی آنها را مخلوط کره ذوب شده و زعفران دم نموده بمالید تا کباب ها خشک نگرددند.
- برای درست کردن این کباب خوشمزه میتوانید از فر نیز بهره ببرید. فر را با دمای بالا گرم کنید و سپس سیخ ها را در آن قرار دهید تا بپزند.
تاریخ انتشار: 11 آذر 1399
آخرین بروزرسانی: 5 تیر 1400
گردآورنده: digisoft.expresblog.ir
شناسه مطلب: 9146
به "طرز تهیه کباب قفقازی" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کباب قفقازی"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید