طرز تهیه کیک قاشقی با شیر بدون احتیاج به فر
به گزارش وبلاگ دیجی سافت، یکی از آسان ترین و سریع ترین روش های کیک پزی، پخت کیک قاشقی با شیر است. بنابراین اگر هوس پختن کیک نموده اید اما زمان کافی ندارید، کیک قاشقی برای شما مناسب است. تهیه کیک قاشقی با شیر احتیاج به فر هم ندارد و کافیست از مواد خمیر کیک برداشته و آن را داخل روغن سرخ کنید.
از مزیت های پخت کیک قاشقی این که با مواد کمتر می توانید چندین طعم را همزمان در چند کیک داشته باشید. تنها با اضافه کردن طعم دهنده هایی مانند: زعفران دم نموده، پودر کاکائو، پودر قهوه یا چاشنی هایی مانند میخک یا دارچین می توانید همزمان چند طعم کیک را در یک وعده دسر داشته باشید. علاوه بر این موارد، در صورت دسترسی نداشتن به فر، تنها با کیک شیرجوش یا قابلمه کوچک می توانید کیک را به راحتی در زمان کمتر درست کنید.
این کیک به عنوان وعده صبحانه در بسیاری از کشورها سرو می گردد. ضمن این که می توانید از ماست پرچرب به عنوان جایگزین شیر در تهیه این دسر بهره ببرید. در ادامه با طرز تهیه کیک قاشقی با شیر بدون احتیاج به فر همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه کیک قاشقی
- تخم مرغ یک عدد
- شکر نصف پیمانه
- شیر کم چرب کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
- آرد شیرینی پزی یک پیمانه
- وانیل یک قاشق چای خوری
- بیکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
طرز تهیه کیک قاشقی بدون احتیاج به فر
مرحله اول
پیش از آن که به سراغ مراحل تهیه کیک قاشقی بروید، تمام مواد را آماده نموده و در محیط قرار دهید تا به دمای محیط برسند. برای آغاز، آرد و بیکینگ پودر را داخل یک کاسه ریخته و هم بزنید تا مخلوط شوند. در گام بعدی، آن ها را سه بار الک کنید تا در اصطلاح آشپزی سبک شوند.
مرحله دوم
یک کاسه نسبتا بزرگ بردارید. تخم مرغ ها را داخل کاسه بشکنید. سپس، شکر و وانیل را به آن اضافه کنید. به یاری یک چنگال یا همزن دستی خوب مواد را هم بزنید تا تخم مرغ از حالت لختگی خارج شده، ضمن این که مواد خوب مخلوط شوند. بعد از آن، شیر را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید و آنقدر ادامه بدهید تا مواد یکدست شوند.
مرحله سوم
مخلوط الک شده آرد را به تدریج به مواد داخل کاسه اضافه کنید. همزمان با اضافه کردن مرحله به مرحله آرد، مواد را هم بزنید تا آرد با مواد مخلوط گردد.
مرحله چهارم
در این مرحله از طرز تهیه کیک قاشقی میزانی زعفران دم کنید. وقتی زعفران دم کشید، آن را به داخل مایه کیک اضافه کنید. اگر مایلید در کنار طعم زعفرانی، طعم شکلاتی یا قهوه را هم داشته باشید، مواد مایه کیک را پیش از افزودن زعفران تقسیم کنید. به هر قسمت، طعم دلخواه را اضافه کنید. بعد از آن همزدن را نباید فراموش کنید.
مرحله پنجم
داخل یک شیر جوش میزانی روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا روغن داغ گردد. سپس، یک قاشق از مواد مایه کیک بردارید و داخل روغن بریزید. اجازه دهید تا با حرارت ملایم سرخ شوند. در این فاصله روی یک ظرف، کاغذ روغنی قرار دهید و کیک های سرخ شده را روی کاغذ بچینید تا روغن اضافی شان گرفته گردد.
مرحله ششم
بعد از این که روغن آن ها گرفته شد، برای تزئین می توانید از میزانی پودر شکر یا سس شکلاتی یا سس توت فرنگی بهره ببرید.
نکات طرز تهیه کیک قاشقی بدون احتیاج به فر
- حتما حرارت را ملایم نگهدارید تا داخل کیک خام نماند و روی کیک بسوزد.
- می توانید به جای شیر از ماست پرچرب به عنوان جایگزین (برای تهیه کیک ماست قاشقی) بهره ببرید. ماست بافت کیک را پوک و نرم تر می نماید.
- غلظت مایه کیک آماده شده باید نه خیلی رقیق و نه خیلی غلیظ باشد.
- میزان روغن داخل قابلمه یا شیر جوش باید به قدری باشد که کیک داخل آن غوطه ور گردد؛ در غیر اینصورت کیک مثل کوکو می گردد و پف نمی نماید.
- هنگام سرخ کردن به نسبت میزان قابلمه مایه کیک بریزید. اگر مایه کیک بیش از حد زیاد باشد، کیک ها بهم می چسبند. ضمن این که مایه کیک خوب پخته نمی گردد.