چند ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد

به گزارش وبلاگ دیجی سافت، پزشک متخصص سیستم ایمنی آندری پرودوس، محصولاتی را نام برد که خطر لخته خون را افزایش می دهند.

چند ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد

به گزارش وبلاگ دیجی سافت به نقل از اسپوتنیک، این پزشک خاطر نشان کرد که احتمال لخته شدن خون در افزاد مسن مبتلا به واریس، سبک زندگی کم تحرک و مبتلایان به بیماری های قلبی عروقی بیشتر است.

افراد در این گروه های پرخطر باید از خوردن غذا های حاوی ویتامین کا پرهیز نمایند که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد.

وی اضافه کرد: سه ماده غذایی با بیشترین اندازه ویتامین کا یعنی جعفری، اسفناج و ریحان هستند.

علاوه بر این جعفری قهرمان مطلق محسوب می گردد: در 100 گرم جعفری 20 دوز روزانه ویتامین کا وجود دارد. در ریحان و اسفناج هفت دوز و شش دوز روزانه ویتامین کا است.

منبع: فرارو

به "چند ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چند ماده غذایی که خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید