یک مجتمع گلیم بافی در شهرستان سیرجان به بهره برداری رسید
به گزارش وبلاگ دیجی سافت، ایرنا/ براساس آخرین خبر و گزارش های منتشر شده، یک مجتمع گلیم بافی در شهرستان سیرجان به بهره برداری رسید.
اعتبار ساخت این مجموعه 30 میلیارد ریال از محل منابع مالی کارآفرینی و سرمایه گذاری بخش خصوصی اعلام شده که یک هزار و 200 سال مستقیم و غیرمستقیم ایجاد می نماید.
معاون هماهنگی امور مالی استانداری کرمان در آیین افتتاح این مجتمع گفت: طی 2 دهه گذشته حوزه صادرات فرش از استان کرمان 2 میلیارد دلار بوده و اینک به پنج میلیون دلار رسیده که ناشی از بی توجهی به این سرمایه بزرگ ملی است.
امیر حسن زاده با اشاره به اینکه برای حمایت از حوزه صنعت فرش در بخش دولتی اعتبارات محدود است، گفت: بخش خصوصی در رونق این صنعت مهم نقش مهمی دارد و چون استان کرمان یک استان برخوردار است باید صنایع دستی و کوچک بیشتر حمایت شوند.
معاون مالی استاندار کرمان با اشاره به اینکه یکی از برنامه های دولت سیزدهم نگاه به صنایع کوچک و میانه است، گفت: در شهرک صنعتی 2 سیرجان سه هزار و 700 میلیارد ریال پروژه زیرساختی در حال اجراست و در این راستا با نگاه به توسعه صنایع کوچک می توانیم اشتغال و فراوری را افزایش دهیم.
وی توضیح داد: کرمان استانی صنعتی و دارای صنایع بزرگ است که برای توسعه متوازن و حرکت به سمت عدالت باید کارگاه های کوچک و نوپا حمایت و از این ظرفیت به خوبی استفاده گردد.
حسن زاده گفت: نخستین جشنواره فرش نمایشگاه قالی کرمان برگزار گردید و دومین نمایشگاه نیز بزودی در تهران با عنوان هفته قالی کرمان برگزار می گردد.
نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی نیز گفت: کرمان استانی برخوردار است که هرچه به سمت صنایع تبدیلی برویم زنجیره ها تکمیل می گردد.
محمد معتمدی زاده ادامه داد: کریدور شمال جنوب از استان کرمان می گذرد و هر چه سرمایه گذاری در بخش صنایع دستی و کوچک انجام گردد، کم است.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی استان کرمان نیز در این آیین گفت: این اتفاق خوبی است که فضای استاندارد و مناسبی برای بافندگان ایجاد گردد.
اعظم علیخانی ادامه داد: این مجتمع ضمن اینکه خود یک صنعت گردشگری فعال ایجاد می نماید، گردشگران هم می توانند زنجیره ارزش فراوری صنایع دستی را از تهیه منابع اولیه فراوری تا بازاریابی و فروش در این فضا ببینند.
مدیر عامل این مجتمع گلیم بافی نیز گفت: این طرح صنایع دستی با اعتبار 30 میلیارد ریال از محل منابع مالی کارآفرینی و سرمایه گذاری بخش خصوصی پرداخت شده و اینک زمینه اشتغال 80 نفر را به صورت مستقیم در فاز اول فراهم نموده است.
حمید محمودی اضافه نمود: در این مجموعه در آینده حداقل 200 نفر به صورت مستقیم و یک هزار نفر به صورت غیر مستقیم مشغول به کار خواهند شد.
منبع: همگردی