معرفی اپلیکیشن نوروزی، برترین ها برای یادگیری زبان نو

به گزارش وبلاگ دیجی سافت، آیا تا به حال به یادگیری زبان نو فکر نموده اید؟ اگر شما از آن دسته افرادی هستید که دوست دارید در خانه بدون هزینه به یادگیری زبان نو بپردازید ما امروز در این مطلب قصد داریم به معرفی 4 اپلیکیشن نو برای بادگیری زبان نو بپردازیم. همان طور که می دانید یادگیری زبان نو احتیاج به استمرار، تمرین و تکرار فراوانی دارد و شما می توانید به صورت اصولی و غیر اصولی آموزش ببینید.

معرفی اپلیکیشن نوروزی، برترین ها برای یادگیری زبان نو

روش اصولی یاد گیری زبان با استفاده از کتاب، جزوه، کلاس و غیره است و روش غیر اصولی آن به کمک موسیقی و فیلم به صورت خود آموز است. همان طور که می دانید یکی از آسان ترین و کم هزینه ترین راه یادگیری زبان تازه استفاده از اپلیکیشن است.

این 4 اپلیکیشنی که قصد داریم در این مطلب معرفی شان کنیم شما را از هرگونه هزینه اضافی برای کلاس رفتن و جزوه گرفتن بی احتیاج می کند و دیگر احتیاجی به رفت و آمد و یا اتلاف وفت نیست. این اپلیکیشن ها عبارت اند از :

  • Duolingo
  • Drops
  • Memrise
  • learnit

1. Duolingo (دولینگو)

اپلیکیشن Duolingo یکی از محبوب ترین ها در میان هزاران اپلیکیشنی است که امروزه در پلتفرم گوشی های هوشمند وجود دارند. در این اپلیکیشن می­ توانید زبان­ های فرانسوی، اسپانیایی، آلمانی ایتالیایی، پرتغالی، روسی، ترکی، استانبولی و چند زبان دیگر را بی آموزید. البته باید بدانید که برای یادگیری این زبان ها حتما باید به میزان قابل توجهی به زبان انگلیسی مسلط باشید چراکه این اپلیکیشن از زبان فارسی پشتیبانی نمی نماید.

بعد از نصب اپلیکیشن زبان مورده نظر خود را انتخاب می کنید و سپس اگر به زبان مورد نظر خود تا حدی آشنایی دارید و نمی­ خواهید مراحل ابتدایی را دوباره طی کنید، این اپلیکیشن می­ تواند سطح شما را بعد از آزمون ورودی (Placement Test) بسنجد تا وارد سطح زبانی مناسب با خودتان شوید. یکی از نکته های مهم یادگیری زبان تازه این است که فقط با استفاده از تکنیک حفظ کردن جلو نرود. برای یادگیری زبان تازه ما احتیاج داریم از حواس خود استفاده کنیم. حس شنوایی و بینایی. یکی از ویژگی های خوب و مثبت این اپلیکیشن این است که لغات تازه را به صورت تصویری به شما نشان می دهد و بعلاوه از روی شان می خواند تا با تلفظ درست آن ها آشنا شوید.

یکی دیگر از راه های یادگیری هرچه بهتر زبان تازه صحبت کردن با افراد بومی آن منطقه است. چراکه باعث می گردد شما مجبور شوید به همان زبان صحبت کنید و این اجبار اعتماد به نفس شما را در این راه بالا می برد. Duolingo این بستر را نیز برای شما فراهم نموده است.

2. Drops (دراپس)

دومین اپلیکیشنی که قصد داریم معرفی اش کنیم Drops است. این اپلیکیشن با رابط کاربری آسان و زیبای خود توانسته است با بیش از 5 میلیون کاربر و هزاران رای امتیاز 4.7 را در گوگل پلی و امتیاز 4.8 را در اپ استور کسب کند. Drops ویژگی های بسیار زیاد و مثبتی دارد که برای تان بستری عالی برای یادگیری زبان تازه فراهم می نماید. یکی از ویژگی های خوب این اپلیکیشن این است که شما حق انتخاب بین دو لهجه آمریکایی و بریتانیایی دارید.

همان طور که می دانید معمولا 90 درصد برنامه های یادگیری زبان در پلتفرم گوشی هوشمند از لهجه ی آمریکایی پشتیبانی نمی نمایند و شما به ناچار می بایست با لهجه بریتانیایی زبان را بی آموزید. اپلیکیشن Drops در حال حاظر از بیش از 45 زبان پشتیبانی می نماید حتی زبان مادری ما زبان فارسی. اپلیکیشن یاد شده برای آموزش زبان جدی از بازی و تفریح استفاده می نماید و در درس های 5 دقیقه ای سعی می نماید کلمات تازه را آموزش دهد.

یکی دیگر از نکات خوب این برنامه این است که زبان انگلیسی را نیز آموزش می دهد. همان طور که می دانید بسکمک از اپلیکیشن های یادگیری زبان تازه از زبان هایی پشتیبانی می نمایند که احتیاج به تسلط قابل قبولی از زبان انگلیسی دارند. علاوه بر این ها Drops مسابقات سرعتی هم دارد که باعث می گردد شما مهارت خود را به چالش بکشید و دوباره مرور کنید. و در آخر باید این نکته را یادآور شویم که اپلیکیشن Drops فقط برای یادگیری لغات کاربردی است و آموزش گرامر، مکالمه و غیره نپرداخته است.

3. Memrise (ممرایز)

اما می رسیم به سومین اپلیکیشن یادگیری زبان تازه Memrise. این اپلیکیشن با میلیون ها کاربر توانسته است امتیاز 4.8 را هم در گوگل پلی و هم در اپ استور کسب کند. اگر شما با اپلیکیشن های موجود برای یادگیری زبان آشنایی داشته باشید یا از آن ها برای بهبود کیفیت خود در یادگیری زبان های خارجی استفاده نموده باشید، قطعا نام Memrise را برای یک بار هم که شده، چه به واسطه معرفی اشخاص مختلف و چه در جست و جو های گوگل شنیده اید. چرا که Memrise یکی از برترین و شاید بتوان گفت واقعا برترین اپلیکیشن در این زمینه به شمار میرود که با داشتن ابزارهای گوناگون و کاربردی می تواند شما را در کسب مهارت های مربوط به زبان کمک کند.

این اپلیکیشن با در نظر گرفتن زبان مادری شما، معنا و ترجمه را هم می نویسد. به همین دلیل گفتیم که بهتر است زبان مادری را روی گزینه ای قرار دهید که اندکی به آن تسلط دارید چون در غیر این صورت استفاده از اپلیکیشن برای شما بی فایده خواهد بود. مگر اینکه زبان انگلیسی را بلد باشید و بخواهید زبان دیگری را یاد بگیرید.

با کمک این اپلیکیشن قادر خواهید بود با چندین زبان زنده جهان آشنا شوید و آن ها را فرا بگیرید، لغات و جمله های مختلفی را چه در سطح معمولی و چه در سطح مبتدی و حرفه ای و حتی برای آزمون هایی نظیر آیلتس، تافل و .. یاد بگیرید، با دوستان و آشنایانتان به گفت و گو بپردازید، به صورت ویدیویی و صوتی به آموزش زبان بپردازید و بسکمک قابلیت های دیگر.

برای مثال برای اینکه به تمام دوره های آموزشی Memrise دسترسی داشته باشید باید حتما نسخه پولی آن را بخرید که به صورت اشتراکی و نه پرداخت یک مرحله ای در دسترس قرار گرفته است. اما با پرداخت مبلغی تعیین به صورت دوره ای می توانید به قابلیت هایی نظیر تمام دوره های زبانی، بیش از 30.000 کلیپ مختلف از افراد بومی، همگام سازی حساب کاربری در پلتفرم های مختلف و امکان دانلود تمام دوره های آموزشی برای یادگیری آفلاین دسترسی داشته باشید. بعلاوه هیچ تبلیغاتی هم در نسخه پولی برای شما به نمایش در نمی آید تا فرایند یادگیری شما مختلف نگردد. گفتنی است در دوره های آموزشی، این اپلیکیشن از زبان فارسی هم پشتیبانی می نماید. علاوه بر این ها، یک سری آیتم هم برای خرید وجود دارد که هزینه آن ها از 1 تا بیش از 100 دلار متغیر است.

4. LEARNit (لرنیت)

اما در آخر می رسیم به اپلیکیشن مجذوب کننده و کاربردی LEARNit که با بیش از یک میلیون کاربر امتیاز 4.8 را به خود اختصاص داده است. این اپلیکیشن پلتفرمی است برای یادگیری زبان انگلیسی که دارای درس هایی منظم و طبقه بندی شده طراحی شده است. این اپلیکیشن از این لحاظ بسیار کاربردی است که برخلاف اپلیکیشن های آموزش لغات به آنالیز گرامر، مکالمه، گفتار، شنیدار و جمله سازی هم می پردازد. LEARNit پنج سطح از مقدماتی تا پیش رفته دارد که هر سطح درون خود چندید جلسه آموزشی دارند.

به عنوان مثال سطح مقدماتی و مبتدی 20 جلسه آموزشی دارد که هر کدارم از این جلسات شامل آموزش مکالمه، گرامر مخصوص آن مکالمه، لغات و غیره است و در آخر بخش مرور واژگان دارد. همان طور که می دانید زبان انگلیسی از 4 بخش اصلی تشکیل شده است و این اپلیکیشن توانسته با طراحی خوب خود این 4 بخش را پوشش دهد و فرایند یادگیری زبان هم از این قاعده مستثنی نیست.

منبع: دیجیکالا مگ

به "معرفی اپلیکیشن نوروزی، برترین ها برای یادگیری زبان نو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی اپلیکیشن نوروزی، برترین ها برای یادگیری زبان نو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید